2015. május 23., szombat

Muscle Monster teszt- az izomszörny Magyarországon!

Nemrégiben sikerült megkaparintanunk egy dobozzal a Muscle Monster-ból! A terméket ezúton is köszönjük a Tej Pékáru Kávé Tea Grocery- nek! Igazi ritkaság hazánkban a Monster (kifejezetten gyúrósoknak szánt változata) Muscle.. ugyanis kizárólag az USA- ban gyártják a terméket (Európában valószínűleg sehol) és ily módon kis hazánkban igen nehéz hozzájutni!
A Muscle Monster egy igen komplex ital, mivel dobozonként 25g fehérjét, 500mg kálciumot valamint koffeint és panax ginseng kivonatot is tartalmaz. Laktóz érzékenyeknek azonban nem ajánlatos fogyasztani, mivel tejet is tartalmaz! De nézzük az ízét!



Aki úgy gondolta, hogy ez egy újabb szokványos energiaital az alaposan melléfogott.. ugyanis azon kívül, hogy a Monster gyártja és hogy tartalmaz koffeint semmiben nem hasonlít egy eddig megszokottá vált Energy Drink- hez! Kezdjük ott, hogy csokoládé ízű, tejet tartalmaz és (szerencsére) nem szénsavas, így inkább lehet rá egy felturbózott protein shake- ként tekinteni, mint energiaitalként. Az íze viszont egész kellemes.... színre és állagra leginkább a kakaó és a puding között van valahol.. nem túl híg, de nem is túl sűrű! Konkrétan szinte olyan az íze, mint a Milky Way italnak...de mégis kicsit más. Egy szó mint 100 tényleg ízletes! Diétában ugyan nem ajánlom fogyasztását, de egyébként nap  közben bármikor megajándékozhatjuk magunkat vele. Nyilván sokakat érdekel most már, hogy hol is lehet hozzájutni és hogy ezért mégis mennyire kell kinyitnunk a pénztárcánkat!
Az első kérdésre többek között már fent megadtam a választ (konkrét cím: Budapest. Damjanich utca 26/b) az árát pedig nyilván ahhoz mérten kell számítani, hogy itthon igen nehéz beszerezni, és persze  egyenesen Amerikából érkezik! Így kicsivel több mint 1500ft/doboz áron lehet hozzájutni a kicsikéhez. 3 ízben elérhető.. a csokis mellett van vaníliás és kávés is, így lehet válogatni ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése